Kijk jij net zo graag als ik naar een goede film of serie? Hieronder kun je mijn meningen over de nieuwste maar ook zeker de wat oudere films en series lezen. Eerlijke en korte recensies, makkelijk voor als jij vanavond nog die ene leuke film zoekt.

I SEE YOU

Een mysterieuze verdwijning vind plaats, agent Greg Harper wordt op de zaak gezet. Hoe meer hij erin rolt en te weten komt hoe meer er thuis gebeurt. Onverklaarbare gebeurtenissen en een gezin dat de spanning begint te voelen. De vrouw des huize, Jackie brent ook de nodige frictie thuis nadat zij recent een verhouding heeft gehad met een jeugdliefde. En dan Connor die de sfeer in huis met zijn ouders ook helemaal zat raakt en zich steeds meer terug trekt.Deze film is bij mij goed gevallen door de enorme twist die het verhaal al snel aanneemt. Het bouwt al snel spanning op die ook zeker de nodige vragen oproept. Ik vond de twee verhaallijnen die samen het verhaal vormen enorm goed op elkaar aangesloten. En dan het einde.... toch wel lichtelijk verast erdoor. Eerder spookte het al foor mijn hoofd maar dacht ik.. ahh nee dat kan echt niet. 😵Al met al ben ik erg benieuwd of jullie na het kijken van deze film nog graag alleen thuis blijven? (Ofja ..... alleen...)

Lees meer »

AFTERMATH

Een jong stel krijgt het aanbod in een prachtig huis te wonen. Om hun huwelijk te redden, gaan ze erop in. Het huis blijkt echter een duister verleden te verbergen... Het schrijven van het scenario werd geïnspireerd op het waargebeurd verhaal van het stel Jerry Rice en Janice Ruhter die in 2011 een huis hadden gekocht in San Diego, waarbij direct na de aankoop van het huis al onverklaarbare vreemde dingen gebeurden.Zelf ben ik een groot fan van horrors en thrillers, toen ik deze voorbij zag komen was ik erg nieuwsgierig ernaar. De film kwam al best snel op gang, er ontstonden wat spannende scènes. De film kreeg een ontzettend verassende twist, waar ik dacht dat het om een cliché poltergeist film ging! Het verhaal is sterk en wordt duidelijk overgebracht gedurende de film. Het is een absolute aanrader om eens te kijken op een heerlijke regenachtige avond.

Lees meer »