Benieuwd naar beauty producten? Graag deel ik met jullie mijn eerlijke ervaringen en meningen over de producten die ik mag/kan gebruiken.

Review: Lyko webshop - try out!

Door een nieuwe samenwerking op Instagram heb ik kennis mogen maken met een nieuwe haar- en beauty webshop genaamd Lyko. Lyko is een webshop met schoonheidsproducten van de bekende merken voor aantrekkelijkere prijzen. In totaal hebben zij meer dan 55.000 producten van meer dan 1.000 merken: een mix van bekende en spannende nieuwe producten die zijn aangevuld met hun eigen, betaalbare merk.

Lees meer »

Review Happy Earth deodorant

De HAPPY EARTH deodoranten zijn 100% natuurlijk, bieden 100% effectieve bescherming tegen lichaamsgeur en bevatten geen aluminium chloorhydraat. Ook Laten zij geen witte vlekken achter en zijn ze uiteraard niet getest op dieren. De hele dag een heerlijk, fris en happy gevoel! Dit bedrijf draag de keurmerken van NATRUE en Vegan Society. En de deodorantflessen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic en bevatten geen schadelijke drijfgassen. Het motto van Happy Earth is, zorg je niet alleen goed voor jezelf maar ook voor onze aarde!Ik heb deze deodorant een week mogen testen voor Happy Earth care. Ik was erg positief verrast! De deodorant die ik mocht proberen had een zachte lavendel geur, niet te sterk maar genoeg om een subtiele geur af te geven. Ik moest even wennen aan de spray, deze was anders dan de normale deodoranten die je vaak ziet.

Lees meer »

Review Lookx skincare

Een poosje geleden heb ik kennis leren maken met Lookx. Dit merk was voor mij alleen bekend vanuit een beautysalon hier uit het dorp. Aller eerst kreeg ik een online videocall met een van de Lookx huidexpert om te kijken wat ik nodig had. Dit was een erg fijn en comfortabel gesprek. Ik heb er nieuwe dingen over mijn huidtype geleert en hoe ik daar het beste voor kan zorgen, het was een leerzaam en gezellig. Zelf had ik nog absoluut geen ervaring met een huisexpertise en kocht ik voornamelijk wat ik dacht dat paste bij mijn huid. Meestal dus veel te veel poespas en spullen die niet eens nodig zijn of overbodig. 

Lees meer »

Review Bodyspeak cosmetics

𝐼 𝑚𝑎𝑘𝑒 𝑛𝑎𝑖𝑙 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑎𝑐𝑡 𝑏𝑒𝑓𝑜𝑟𝑒 𝐼 𝑚𝑎𝑘𝑒 𝑒𝑦𝑒 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑎𝑐𝑡Oké pretty Ladies, wie is er ook fan van pretty nails? Zelf heb ik het altijd al leuk gevonden om mijn nagels mooi te maken. Toen ik een tijdje administratieve werkzaamheden deed was het zelfs mijn visite kaartje. Het is wel lastig om in de grote nagellak wereld het juiste merk te vinden en de kwaliteit / prijs verhouding te zoeken die bij jou passen. Jaren lang heb ik van alles geprobeerd tot ik een jaartje terug terecht kwam bij Bodyspeak cosmetics. 

Lees meer »

Review: Bamboozy wattenschijfjes

Al tijden ben ik opzoek naar vervangbare producten, producten die ervoor zorgen dat ik minder afval creëer. Een van deze producten zijn de wattenschijfjes. Dagelijks gebruik ik deze om met een reiniger mijn gezicht schoon te maken of om een toner aan te brengen. Op dagen dat ik make-up draag gebruik ik ze ook voor het aanbrengen of verwijderen daarvan. Dit zorgde ervoor dat ik ongeveer 2 rollen wattenschijfjes per week gebruikte zonder er bewust van te zijn wat het betekend. 

Lees meer »

Review: Yoni stomen

Misschien een onderwerp dat voor sommige nog een beetje als ongemakkelijk kan worden ervaren maar dat is nergens voor nodig. We praten er niet vaak over maar hoe kun je nou optimaal je vagina/yoni/puni verzorgen. Niemand zit te wachten op nare geuren, veel afscheiding of een onprettige menstruatie. Dus dames, het is tijd om een aantal opties met elkaar te delen en ik zal beginnen met een optie die ik zelf sinds kort mag ervaren. 

Lees meer »

Review: Lumispa

Ik heb een hele lange tijd gespendeerd aan mijn huidproblemen. Puistjes, oneffenheden en ik was altijd maar opzoek naar de juiste producten die bij mijn huid zouden passen. Dit was moeilijker dan ik dacht. Ik heb een best droge huid behalve in de T-zone van mijn gezicht, daar heb ik juist een olie huid. Ik was dan ook al een lange tijd mijn huis niet uit geweest zonder een dikke laag make-up. 

Lees meer »