Review: Alhydran journey

Begin januari ben ik behoorlijk hard gevallen tijdens het werken. Uiteindelijk ging het om een hoofdwond die 7 hechtingen nodig had en een behoorlijk zware hersenschudding. Inmiddels zijn wij nu in maart en kan ik vertellen dat ik al redelijk hersteld ben. Natuurlijk is een hoofdwond opzicht al enorm onprettig maar eentje die in het zicht zit doet ook mentaal nog wel wat met je. Toen ik weer wat mobieler werd en buiten kwam viel het mij enorm op dat mensen ernaar gingen staren, niet even vragen of het gaat en hoe het is gekomen, nee gewoonweg ongegeneerd zitten staren. 

 

Omdat dit mijn eerste echte wond was die wel nazorg nodig leek te hebben ging ik mijn zoektocht aan, opzoek naar een littekenzalf. Al snel kwam ik op de website van Alhydran uit. Zelf wist ik niet zo goed wat ik nou nodig had en hoe ik het moest/kon gebruiken. Een medewerker die via Instagram reageerde op mijn hulpvraag heeft mij alle uitleg en benodigdheden toegestuurd om een keuze te kunnen maken voor een goed product dat zou bijdragen aan het herstel van de wond. 

 

Zo heb ik ook weer nieuwe dingen geleerd want wist je dat een wond tot wel 2 jaar actief blijft, daarna is hij pas permanent. Ook de zon kan trouwens invloed hebben op het herstel van de wond dus een goede SPF smeren is ook heel erg van belang.

 

Mijn uiteindelijke keuze is gevallen op de (Brand)wonden- en littekencrème  omdat deze mij kon helpen met de enorme jeuk en roodheid. Ook zou deze je huid beschermen en herstellen. Dit klonk natuurlijk perfect in mijn oren. Toen de crème binnen kwam ben ik meteen fanatiek aan de slag gegaan, 2x per dag smeren. De eerste week ervaarde ik voornamelijk een prikkelend gevoel na het aanbrengen maar ook een enorme verlichting van het jeukende gevoel. Nu zijn wij inmiddels al 1,5 maand aan het smeren en zie ik echt al een enorm verschil.  


 

 

 

 

Mijn eerste resultaat naar 1,5 maand

Links op de foto zie je hoe de wond eruit zag na 1,5 maand zonder smeren, natuurlijk herstel dus. Rechts is weer anderhalve maand verder maar dan met het smeren van Alhydran.

 

Ben jij nou ook nieuwsgierig geworden naar dit product? Laat je dan voornamelijk even door iemand informeren binnen het bedrijf. Wat ik hier over het product schrijf is puur mijn eigen ervaring en kennis die ik deel in de hoop mensen op weg te helpen. Ook wil ik ze motiveren dat met een verse wond de wereld niet helemaal vergaat, er zijn nog producten die dus wel degelijk kunnen bijdragen aan het cosmetische resultaat als je daar op tijd aan begint.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.