Geursensatie van de Geurzussies

' 𝐴 π‘”π‘œπ‘œπ‘‘ 𝑠𝑐𝑒𝑛𝑑 π‘šπ‘Žπ‘˜π‘’ π‘‘π˜©π‘’ π‘π‘’π‘Ÿπ‘“π‘’π‘π‘‘ π‘‘π‘Žπ‘¦.'

 

Maak kennis met de Geurzussies, 2 fantastische dames die een heerlijke en sterk geurende lijn hebben gecreëerd voor in ieder huis. Want wees nou eerlijk... een heerlijke geur in huis, dat is toch pas echt thuis komen! Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwikkelen van geur producten zoals: waxies, roomspray, geurstokkies, geurkaarsen en nog veel meer.

 

De visie van de dames is: jij blij, wij blij, de natuur blij. Zij maken namelijk gebruik van vegan en dierproefvrije ingrediënten en daarnaast wordt alles met eigen handen gemaakt. Ook kijken zij naar duurzame en/of recyclebare verpakkingen. 

Lieverds, deze producten heb je nodig! Zelf heb ik een verslaving aan geurende producten maar deze zijn wel mijn favoriet. Waarom dat zo is? dat zal ik je even verder toelichten. Inmiddels heb ik bijna het gehele assortiment mogen uitproberen waardoor ik jullie mijn mening kan geven over de producten.

Waxies

Vegan Waxmelts van 100% ecologisch sojawas. De waxies zijn duurzaam, diervriendelijk, biologisch afbreekbaar en handgemaakt in Rotterdam. Verspreid direct een heerlijke geur door de gehele woning. Ze zitten per 9 blokken verpakt. Branduren: ~8 uren per blok  = ~70 branduren totaal.

 

Al jaren gebruik ik ze maar na 1 keer gebruiken kon ik ze dan ook wel echt weggooien omdat er geen geur meer vanaf kwam. De waxies van de Geurzussies kan ik zeker wel 3 a 4 keer gebruiken en dan geuren ze nog. Zelf maak ik gebruik van waxinelichtjes van 6 uur per keer. Dus reken maar uit! Daarnaast heb ik een super leuke brander erbij ontvangen die in elk huishouden te gebruiken is. Ook deze zijn bij hun verkrijgbaar.

Geurkaars binnen

Gemaakt van 100% ecologisch soja was. Deze kaarsen zijn duurzaam, diervriendelijk, vegan, biologisch afbreekbaar en handgemaakt in Rotterdam. Branduren: ~ 37

 

Oke.. aller eerst het design, simpel maar zo sjiek. Zwart en goud komt terug in elke verpakking en maakt het toegankelijk voor elk huishouden om te stijlen. Dan de kaars natuurlijk, verkrijgbaar in 6 geuren. Deze kaars hoefde ik nog geen eens aan te steken om de ruimte zijn geur te geven. Alles wat ik deed was even de deksel eraf. De kaarsen zijn inderdaad 22 euro maar het is je geld zeker waard. Zelf ben ik van het motto goedkoop is duurkoop.. waarom 10 x 2 euro uitgeven aan een product wat niet werkt als je het kan investeren in iets wat je gelukkiger maakt. 

Geurkaars buiten anti muggen en wespen

Gemaakt van 100% ecologisch soja was. Deze kaarsen zijn duurzaam, diervriendelijk, vegan, biologisch afbreekbaar en handgemaakt in Rotterdam. Branduren: ~ 35

 

Wanneer ik tijd doorbreng op mijn balkon en er een zoet drankje neerzet kun je jezelf wel voorstellen dat er al snel een wesp kwam checken wat ik te bieden had. Of als ik in de avond nog buiten zat met wat verlichting aan dat die als een gek muggen aantrok. Met deze kaars voor sfeer en warmte ben je ook meteen van ongenodigde gasten af. Ik heb de variant van kruidnagel en sinaasappel en ook bij deze kaars geldt hetzelfde... al staat hij niet aan hij geurt enorm. 

Geurstokkies

Ze zijn duurzaam en geheel op vegan basis. Geniet er ~ 9 maanden lang van!

Heerlijke en wederom stijlvolle geurstokkies die erg lang ruiken. Zelf heb ik ze pas staan maar als ik kijk naar hoe mijn ervaring nu al is met alle producten dan geloof ik de dames op hun woord. Ik heb de geur Japanse kersenbloesem, een heerlijke zoete geur.

Roomspray

Roomspray is een substantie wat je direct door jouw kamer kunt sprayen voor een snelle geurverspreiding. Ideaal voor wanneer er visite komt of om nare geurtjes snel te verbloemen. Zelf heb ik deze in de geur Indiase roos en musk, een heerlijke fris zoete en bloemige geur. 


Happy person over here!

Zoals je hierboven dus kan lezen ben ik enorm tevreden, voor mij geen ongewenste geuren meer maar alleen nog maar de producten van de Geurzussies. Elk pakket dat je van hun ontvangt is een feest om uit te pakken, niet alleen voor je ogen maar ook voor je neus want de geuren komen door de doos je al helemaal tegemoet. Ben jij nou nieuwsgierig geworden naar deze producten en zou je zelf wat willen proberen? Dan adviseer ik je een proefboxie te nemen, deze bevat alle geuren uit het assortiment. 

 

En voor de dames van de Geurzussies, enorm bedankt voor het toesturen van jullie producten. Ik ben zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Mij hebben jullie verslaafd gemaakt en ik zal dan ook zeker vaker nog producten bijbestellen. P.S. ik kijk ook al enorm uit naar jullie aankomende vernieuwde vanille geur producten. 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.