Review: Lumispa

Ik heb een hele lange tijd gespendeerd aan mijn huidproblemen. Puistjes, oneffenheden en ik was altijd maar opzoek naar de juiste producten die bij mijn huid zouden passen. Dit was moeilijker dan ik dacht. Ik heb een best droge huid behalve in de T-zone van mijn gezicht, daar heb ik juist een olie huid. Ik was dan ook al een lange tijd mijn huis niet uit geweest zonder een dikke laag make-up. 

 

Toen kwam ik de Lumi spa tegen, een award winnend beauty device die al meerdere mensen zou hebben geholpen met hun huid problemen. Dit maakte mij enorm nieuwsgierig naar wat dit apparaat voor mij zou kunnen betekenen.

 

Ik ben begonnen met het gebruiken van de Lumi spa, dit zou 2 x per dag moeten voor een optimaal resultaat. Je kan je gezicht opdelen in 4 zones: voorhoofd, wang/neus links, wang/neus rechts en mond/kin. Het apparaat heeft een ingestelde timer die duidelijk aangeeft wanneer je verder mag naar de volgende zone. Aan elke zone wordt 30 sec. gespendeerd voor een optimale reiniging/verzorging. 

 

Ik moest in het begin even wennen aan het gevoel van het apparaat, ook moest ik mijzelf er toe zetten om echt 2 x per dag gebruik te maken van mijn Lumi. De eerste week kon ik dan ook nog wel eens een enkele keer overslaan. Wel ben ik aangenaam enthousiast over het resultaat dat ik in zo'n korte tijd heb kunnen behalen. Ik kan de Lumi spa niet meer weg denken uit mijn dagelijkse ritueel. 

 

Hoe mijn huid er van te voren uit zag: 

Hoe mijn huid er na 2 weken uit ziet:

Product informatie:

Ik stel je graag de ageLOC LumiSpa voor: een oplaadbaar, waterbestendig reinigingstoestel voor thuisgebruik dat je huidreinigingsroutine naar het volgende niveau tilt, voor een jeugdige en gezonder ogende huid. Het bedrijfseigen Two-Sense Motion-technologie stimuleert de huid, terwijl de precieze beweging en regelmaat geoptimaliseerd zijn om samen te werken met de activerende reinigers, zodat je huid  grondig  gereinigd is en al na het eerste gebruik gladder en zachter aanvoelt. Wanneer je het toestel gebruikt in combinatie met de activerende reiniger die het best bij je huid past, zal je de zeven fantastische voordelen ervaren die je huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau tillen en die je er jeugdiger laten uitzien.


Het zachte, universele siliconen opzetstuk, dat wordt aangedreven door de Two-Sense Motion-technologie  van de Lumi spa, werkt met de reiniger samen om talg, onzuiverheden, make-up en vuil weg te wassen met als doel de eerste tekenen van huidveroudering te helpen bestrijden en je een jeugdige, stralende teint te geven.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.