Review: Bamboozy wattenschijfjes

Al tijden ben ik opzoek naar vervangbare producten, producten die ervoor zorgen dat ik minder afval creëer. Een van deze producten zijn de wattenschijfjes. Dagelijks gebruik ik deze om met een reiniger mijn gezicht schoon te maken of om een toner aan te brengen. Op dagen dat ik make-up draag gebruik ik ze ook voor het aanbrengen of verwijderen daarvan. Dit zorgde ervoor dat ik ongeveer 2 rollen wattenschijfjes per week gebruikte zonder er bewust van te zijn wat het betekend. 

 

Nu heb ik de overstap gemaakt naar Bamboozy wattenschijfjes, deze bestaan uit bamboevezels en uit katoen. Waarom Bamboozy? Op Instagram zag ik ze al regelmatig voorbij komen en toen ik hun website bekeek was dit precies wat bij mij past. Verzorgd, overzichtelijk en je vindt er de juiste informatie waar je ook echt wat aan hebt. Zelf heb ik de complete set wattenschijfjes aangeschaft en dit is wat er in de verpakking zat: 

 

- 12x Velvet zwarte herbruikbare wattenschijfjes 4-laags
- 4x Terry zwarte wasbare wattenschijfjes 4-laags met kleine lus techniek
- 100% Bamboe houder met extra grote opening
- 100% Katoenen waszakje

 

Het gebruiken van deze wattenschijfjes bevalt mij enorm, het product voelt zijde zacht aan op de huid. Ik zal zelf niet meer terug gaan naar de wegwerp schijfjes. Ze zien er daarnaast strak en clean uit en zijn gemakkelijk te gebruiken door de vinger inkepingen. Wat ik zelf ook heel erg fijn vind is dat er geen kruimels wattenschijfjes meer achterblijft op je huid. Dit had ik regelmatig op het moment dat het schijfje wat droger werden. Heb ik ze gebruikt? dan plaats ik deze in het leuke bijgeleverde zakje. Als het zakje vol is stop ik deze in de wasmachine en daarna kan ik ze weer in de mooie bamboe houder plaatsen om ze opnieuw te gebruiken. Hoe makkelijk kan het zijn?

 

Mijn tip voor bij het aanschaffen is wel dat als je het product thuis hebt ontvangen om deze dan eerst even uit te wassen. In het begin nemen de schijfjes je producten niet op en glijdt het er als het waren er zo weer vanaf. Daarnaast hoop ik dat je aandacht besteedt aan het bedank kaartje. dit is namelijk een groeikaartje die je kan planten. Hoezo duurzaam? Ik vind het zelf echt wel wat toevoegen aan de visie van dit bedrijf. 

 

Buiten de wattenschijfjes om heeft het bedrijf nog veel meer toffe, duurzame producten. Ik ben erg benieuwd bijvoorbeeld naar de wattenstaafjes maar ook zeker naar hun menstruatie ondergoed! Dus wie weet gaan er nog meer reviews van Bamboozy volgen. 

 

De gewone wattenschijfjes

De scrub wattenschijfjes

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.