Review Lookx skincare

Een poosje geleden heb ik kennis leren maken met Lookx. Dit merk was voor mij alleen bekend vanuit een beautysalon hier uit het dorp. Aller eerst kreeg ik een online videocall met een van de Lookx huidexpert om te kijken wat ik nodig had. Dit was een erg fijn en comfortabel gesprek. Ik heb er nieuwe dingen over mijn huidtype geleert en hoe ik daar het beste voor kan zorgen, het was een leerzaam en gezellig. Zelf had ik nog absoluut geen ervaring met een huisexpertise en kocht ik voornamelijk wat ik dacht dat paste bij mijn huid. Meestal dus veel te veel poespas en spullen die niet eens nodig zijn of overbodig. 

 

Van Lookx heb ik een mooi pakket mogen ontvangen voor een complete dagelijkse verzorging van mijn huid. 

 

~ Cleansing mousse eye and face: reinig je gezicht en ogen tegelijkertijd met LOOkX Cleansing mousse eye & face. Het verwijdert niet alleen make-up, maar ook overtollig talg, dode huidcellen en onzuiverheden. Na gebruik is je huid gereinigd, verzacht en verzorgd. (€31,00)
~ Refresh lotion: tijdens de laatste stap van je reinigingsritueel gebruik je LOOkX Refresh lotion. Het verwijdert de laatste restjes vuil, reinigingsproduct en dode huidcellen. De milde formule hydrateert en herstelt & kalmeert tegelijkertijd de huid.

(€31,00)
~ Solution pore minimiser: pak de oorzaken en symptomen van grove poriën aan met LOOkX Solution pore minimiser. De formule verkleint en verfijnt grote poriën, vermindert vuilophopingen en mee-eters, en reguleert een overactieve talgproductie van binnenuit. (€59,00)

~ Vitamin C intense peel: een superieure exfoliatie en vrije radicalen vanger in één. Deze intensieve scrub heeft een reinigende en celvernieuwende werking en laat de huid fris en zacht achter. Het zorgt voor een stralend resultaat en zijdezachte textuur. Het is een professionele peeling zonder apparatuur, die zelfs door de droge huid verdragen wordt. Ideaal voor de pigmentgevoelige huid.

(€54,99)

~ Vitamin C intense mask: heeft een anti-ageing, voedende én hydraterende werking. Het Vitamin C intense mask zit vol met anti-oxidanten en zuivert de huid, heeft een verzachtend effect en geeft een weerstand boost. Geschikt voor alle huidtypes, maar met name de rijpere huid en droge huid.

(€57,00)


Dit is ook de volgorde van hoe ik de producten aanbreng. De vitamine C lijn gebruik ik eens in de week op een heerlijk me-time moment
Wat ben ik enorm blij dat ik kennis heb mogen maken met deze producten! Het heeft mijn skincare routine structuur zo vele malen duidelijker gemaakt. De producten doen werkelijk wat ze beloven en zijn makkelijk te gebruiken. Daarnaast zien de verpakkingen er ook top uit.

 

Vanaf het begin van Lookx was het voor CEO en dierenvriend Cindy van der Peet vanzelfsprekend een merk te zijn dat niet alleen mooi van buiten, maar ook mooi van binnen is. Cindy koos ervoor om dierproefvrije en 100% vegetarische cosmetica te ontwikkelen. Onbewust vanzelfsprekend in het begin en beantwoordend aan de vraag van de consument van nu. Alle LOOkX huidverzorgingsproducten bestaan uit vegan formules en bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong. 

Wil jij graag nog wat meer weten over de producten dan heb ik hieronder een link staan naar de website van Lookx. Mijn advies is als je de producten in gebruik gaat nemen om eerst bij een salon of vraag online advies voor jou dagelijkse routine producten. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.