Review Happy Earth deodorant

De HAPPY EARTH deodoranten zijn 100% natuurlijk, bieden 100% effectieve bescherming tegen lichaamsgeur en bevatten geen aluminium chloorhydraat. Ook Laten zij geen witte vlekken achter en zijn ze uiteraard niet getest op dieren. De hele dag een heerlijk, fris en happy gevoel! Dit bedrijf draag de keurmerken van NATRUE en Vegan Society. En de deodorantflessen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic en bevatten geen schadelijke drijfgassen. Het motto van Happy Earth is, zorg je niet alleen goed voor jezelf maar ook voor onze aarde!


Ik heb deze deodorant een week mogen testen voor Happy Earth care. Ik was erg positief verrast! De deodorant die ik mocht proberen had een zachte lavendel geur, niet te sterk maar genoeg om een subtiele geur af te geven. Ik moest even wennen aan de spray, deze was anders dan de normale deodoranten die je vaak ziet.

Werking

HAPPY EARTH DEODORANT is een 100% natuurlijke deodorant, gemaakt van natuurlijke minerale zouten. Je brengt het aan onder de oksels en de deodorant laat een microscopisch laagje van minerale zouten achter op de huid, die de bacteriën doden, zonder de poriën te blokkeren of te vernauwen. Hierdoor blijf je de hele dag fris ruiken.

 

Mijn ervaring

Ik was erg positief verrast! De deodorant die ik mocht proberen had een zachte lavendel geur, niet te sterk maar genoeg om een subtiele geur af te geven. Ik moest even wennen aan de spray, deze was anders dan de normale deodoranten die je vaak ziet.

 

Het product is prettig te gebruiken en ik doe er ook veel langer mee dan een deodoranten spraybus waar luchtdruk in de verpakking aanwezig is. 1x sprayen per dag was voor mij al voldoende en ik transpireer zelf behoorlijk. Dit was met een andere deodorant geregeld 4 a 5 keer per dag. Al om al ben ik heel erg tevreden met dit product, ik wil ook erg graag de andere geuren eens proberen. Zij hebben zoals ik heb gezien ook een groter assortiment om de deodoranten heen en ook daar ben ik erg nieuwsgierig naar geworden. Tenslotte draag ik graag bij aan het betere milieu en leer ik steeds meer producten te vervangen.  

 

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de producten van Happy Earth care? Neem dan zeker een kijkje op hun website, de link zal ik hieronder toevoegen om het jullie gemakkelijker te maken!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.