Jennifer L. Armentrout - Kroon van gouden beenderen

Uitgeverij Zomer en Keuning

Pagina's 637

Bindwijze Paperback

Prijs 25,00

ISBN of EAN 9789020552522 


'Schrik je daarvan? Dan moet ik even iets duidelijk maken: voor mijn vrouw doe ik letterlijk alles wat in mijn vermogen ligt'

 

Het verhaal

Daar sta je dan, dit is dus je eerste kennismaking met de koning en koning van Atlantië. De koning en koningin die ook nog eens je schoonouders zijn. Toch wordt Poppy extreem afgeleid door alles wat er nu op dit moment met haar gebeurt. Ze voelt een ongekende kracht en en kijkt om haar heen naar alle schade die is aangericht. En dat alleen maar omdat zij en Casteel zijn terug gekeerd naar het land waar zij thuis horen. Het land dat voor Poppy meer is dan een thuis, want hier blijkt haar een kroon toe te behoren een kroon die alleen is voor de ware koningin van Atlantië. 

 

Tijdens haar kennismaking met het land en het volk moet Poppy zich ook nog bewust zijn van de keuze die haar is toegeworpen. Een keuze die veel invloed zal hebben op haar maar ook op Casteel, het volk en eigenlijk iedereen. Daarnaast vergeet het powerkoppel natuurlijk niet hun grote doel uit ogen, het bevrijden van hun broers uit de macht van de bloedkroon. Tijdens hun gevechten met het onrecht komen zij achter steeds meer leugens, bedrog en ontdekt Poppy wie zij werkelijk is. Toch worden ook in dit deel de situaties niet gemakkelijker naar mate dat zij achter de waarheid komen. Er komen zoals gewoonlijk een hoop vragen bij kijken. Poppy en Casteel worden enorm op de proef gesteld als toekomstige koning en koningin maar ook in hun relatie wordt er veel van hun gevraagd. In dit deel wordt alleen maar duidelijker hoe ver zij voor elkaar willen gaan en hoeveel zij voor het koninkrijk over hebben. 

 

Mijn mening

Inmiddels het derde deel in de fantastische blood en ash serie en met elk deel wordt het alleen maar beter. Dit boek maakt zo veel meer duidelijk maar tegelijkertijd creëert het ook weer een ton aan nieuwe vragen. Dit is dan ook wel echt de kracht van Jennifer L. Armentrout. Een prachtig verhaal waar veel gebeurt en tot in details wordt blootgegeven. Er wordt weinig aandacht besteed aan het onnodige en toch is het een dikke pil geworden. Maar ook deze dikke pil lees je zo snel weg dat je jezelf er niet eens van bewust bent zodra je het boek opent. Het is zo mooi om dit deel de ontwikkelingen van Poppy mee te mogen maken, haar persoonlijkheid wordt alsmaar sterker en je leert haar keuzes nog beter begrijpen. 

 

Het boek ziet er wederom weer fantastisch uit, de black edges en de geweldige art prints in de binnenkant maken de Limited Edition wederom helemaal compleet. Dit is dan ook meteen een compliment naar de uitgeverij die ervoor zorgen dat wij hier in Nederland mee kunnen genieten van de heerlijke verhalen die Jennifer L Armentrout uitbrengt. Zodra ik ook maar een boek uit deze serie lees ben ik er weer dagen van ondersteboven. Ik heb werkelijk tijd nodig om alles te laten bezinken. 

 

Natuurlijk is er dan het powerkoppel waar deze serie ook wel echt zijn kracht aan heeft te danken. De enorme intense, sexy maar ook zeker verslavende band tussen Poppy en Casteel is prachtig. Er blijven geen gedachten, gevoelens of aanrakingen verborgen voor de lezer. De manier hoe Jennifer dit op papier krijgt is bewonderingswaardig. En dan niet te vergeten de mega cliffhanger waar zij elk deel mee eindigt..... WAUW!

 

Wat zou ik graag willen dat een Netflix dit onder ogen krijgt en besluit er een prachtige serie van te maken, de potentie is er wat mij betreft zeker. Misschien klink ik wat bevooroordeeld maar ik ben echt een fan van deze serie en ook van dit boek. De details, verfijning en het prachtige verhaal geven mij precies wat ik hoop van een new adult - fantasy. 

 

Ben jij dus benieuwd of Poppy haar keuze kan maken? en hoe de wittebroodsweken van haar en Casteel verlopen? Lees dan absoluut kroon van gouden beenderen en laat je mee slepen naar het prachtige Atlantië.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.