Vera Stupenea - Bullseye

Uitgeverij Aspekt

Pagina's 220

Bindwijze Paperback

Prijs 17,99

ISBN of EAN 9789464240740


'Ze had nog nooit eerder een lijk gezien. Ze werd koud, en daarna heet, en ineens werd ze boos. '

 

Het verhaal

Een jonge auteur Claudia staat in de bloei van haar leven. Claudia kan zeggen dat zij het redelijk goed voor elkaar heeft. Zij is dan ook succesvolle thriller schrijfster, heeft een mooi groot huis aan de bosrand en heeft de juiste mensen om haar heen. Na het beëindigen van haar narcistische liefdesrelatie is zij er klaar voor om verder te gaan. Maar een kans om een thriller te schrijven over narcistische persoonlijkheden laat Claudia niet liggen, hier gaat zij dan ook voor op onderzoek uit.

 

Tijdens haar onderzoek leert Claudia een beroemde darter kennen, Michael van Kessels. Al snel blijkt er wel meer te zijn dan een vriendelijk contact. Claudia voelt zich enorm aangetrokken door de zelfverzekerde, goed verzorgde en enorm bekende man. Maar wanneer zij het daten met Michael aangaat wordt haar leven daaromheen ook een stuk spannender, gevaarlijker zelfs. 

 

Al snel krijgen mensen hoogte van Claudia haar contacten en plannen, wie is toch de mysterieuze dame die haar bericht dat Mike terug is in haar leven. Maar nog spannender is de vraag wie is de persoon of personen die het op Claudia gemunt hebben. Kan zij nog wel veilig over straat en is dat mooie huis aan de bosrand nog wel veilig genoeg?

 

Mijn mening

Een intrigerend verhaal over narcisme dat zich afspeelt in herkenbare situaties. Een gevoelig verhaal waarbij veel gebeurt. Het boek had wat mij betreft ook zeker twee keer zo dik mogen zijn. Op die manier had de auteur dieper in kunnen gaan op de huidige gebeurtenissen en iets meer spanning op kunnen bouwen. Het was een fijn boek om te lezen en zeer interessant. 

 

Het boek heeft duidelijke terugblikken in de tijd maar deze zijn enorm van belang voor het begrijpen van de situatie die zich nu afspeelt. Het sluit zich ook aan op de juiste momenten en is daardoor helemaal niet storend. Het boek speelt zich over het algemeen in een hele herkenbare tijd af, zo komt er vaak sociale media naar voren wat nu enorm actueel is. 

 

Een spannende thriller die je als je hem eenmaal hebt opengeslagen niet meer weg kunt leggen. Je wilt weten hoe het verhaal afloopt, wie valt Claudia lastig en waarom? Ik kan nu al niet wachten om een volgend boek van de schrijfster te kunnen gaan lezen. Dit boek is absoluut aan te raden om lekker mee te nemen bij een weekje weg, het leest aangenaam en er komen veel thema´s aan bod. Een van alles wat boek kun je het ook wel noemen, van romantiek tot moord en van luxe tot laster. Het is een boek waar je je helemaal weg kunt kwijnen in een andere realiteit wat veel spanning met zich meebrengt.

 

Durf jij het aan om jezelf te begeven in de wereld van Claudia? Pre order hem dan alvast want hij komt 28 April 2021 uit!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.