Jennifer L. Armentrout - Uit bloed en as

Uitgeverij Zomer en Keuning

Pagina's 465

Bindwijze e-book

Prijs 11,99

ISBN of EAN 9789020543971


'Hij trok zijn hand onder me vandaan en ik wist meteen dat hij al die tijd naar me had gekeken'

 

Het verhaal

Wanneer jij eigenlijk niks te zeggen hebt over jouw eigen leven, wat voor een gevoel moet dat wel niet geven? Er is dan ook niemand anders dan Pennelaphe De Maagd, die weet wat voor een impact dit kan hebben. Pennelaphe, die ook wel doorgaans Poppy wordt genoemd heeft een hoger doel als maagd voor het koninkrijk. Tijdens de verheffing waar zij haar hele leven zich op voor aan het bereiden is zal zij worden geschonken aan hun goden in de hoop dat die haar waardig genoeg zullen vinden. Dit betekend natuurlijk wel dat zij nooit mag worden aangeraakt, nooit naar haar omgekeken en nooit met haar gesproken mag worden. 

 

Natuurlijk zou Poppy haarzelf niet zijn als zij geen enorme drang zou hebben naar avontuur, een enorme strijdlust met zich meedraagt en heel erg nieuwsgierig is naar alles en iedereen in en om het koninkrijk. Tijdens een van haar nachtelijke avonturen leert zij een wel heel erg interessant iemand kennen. Hawke, hij werkt als bewaker en is daarnaast enorm aantrekkelijk. Haar interesse is zeker gewekt maar dit is ook wederzijds het geval. Alleen draagt zij deze avond ook net als anders een masker omdat niemand de Maagd eerder mag zien dan de goden. Kan dat ene avontuur voor problemen gaan zorgen? of weet Poppy zich aan haar Ascension te houden en zich waardig aan de goden te schenken? 

 

Mijn mening

Dit boek is het eerste boek dat ik lees van Jennifer L. Armentrout. Het is een boek vol romantiek, spanning en avontuur. Dit boek is een fantastisch schrijfwerk en ik was meteen verkocht aan de stijl van de schrijfster. Het boek bevat enorm krachtige personages waar je vanaf bladzijde een al kennis mee mag maken. Er hangt in het hele boek een erotische maar mysterieuze sfeer. Het begin van het boek draait voornamelijk over het kennismaken van de wereld waar het zich afspeelt en de karakters die zich daarin bevinden. Maar al snel kom je in een stroomversnelling terecht die je niet meer uit wil. Dit boek is vertaald door Zomer en Keuning en ik denk dat zij ook de gehele serie uit zullen gaan brengen. 

 

Er vinden veel triggers plaats tussen de hoofdpersonages, een enorm aangename sfeer waarbij de twee elkaar erg graag uitdagen. De spanning tussen Poppy en Hawke is dan ook om te snijden en daar wil je zeker niet tussen komen. Door deze intense gevoelens die het met zich mee brengt wordt het verhaal zo geschreven dat jij als lezer ze ook allemaal zal gaan ervaren. Het verhaal heeft meerdere plottwisten waardoor de spanning ook erg hoog blijft. De ene is meer voorspelbaarder dan de ander maar blijven allemaal wel een enorme toevoeging voor het boek. In een woord, dit boek was geweldig en ik kijk dan ook al enorm uit naar het tweede deel in deze serie. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.