Jennifer L. Armentrout - Rijk van vlees en vuur

Uitgeverij Zomer en Keuning

Pagina's 623

Bindwijze Paperback

Prijs 25,00

ISBN of EAN 9789020551013


'Mijn lichaam bewoog uit zichzelf, of probeerde dat in elk geval, maar hij hield me stevig op mijn plaats, zodat ik zijn zondige aanval niet kon beantwoorden en niet kon ontsnappen.'

 

Het verhaal

Voor Poppy gaat er een hele nieuwe wereld open, ze zal moeten leren omgaan met de waarheid omtrent de geschiedenis en de nieuwe wereld waar zij opzoek is naar haar plek daarin. Poppy haar gaven is aan het veranderen, dit geeft haar vraagtekens bij wie zij is en waar zij vandaan komt. Een ding weet zij wel heel erg zeker en dat is dat zij niet meer door het leven wil als de Maagd. Een Verhevene verafschuwd ze en een leven zoals hun zal zij al helemaal niet willen.

 

Na het vertrouwen te zijn verloren in de enige ware liefde die zij in haar leven heeft gekend, moet zij sterker zijn dan ooit. Poppy gaat akkoord in een deal om te gaan trouwen voor de toekomst van de wereld waar zij in leven. Maar is Hawke ofwel Prins Cas wel te vertrouwen na alles wat ze al met hem heeft meegemaakt? Nu is het dan ook tijd om de tocht richting Atlantië voort te zetten zodat daar het huwelijk verstreken kan worden. Maar na een onverwachtse aanval op de burcht wordt de planning om verder te gaan naar hun volgende verblijf in Spessa's End prioriteit nummer een. Tijdens de vorming van haar nieuwe toekomst bouwt zij wel een interessante band op met Kieran en maken wij kennis met zijn zus Vonetta. Dit deel gaat grotendeels om de world-building waardoor je veel van de omgevingen leert kennen en ook leuke nieuwe personages voorbij ziet komen. Ook lijkt er weer wat vertrouwen terug te komen in de o zo goddelijke prins Cas die zij nog steeds liever aanziet voor de charmante heer Hawke zoals ze hem heeft leren kennen.

 

Mijn mening

Het boek ziet er fantastisch uit, de golden edges en de geweldige art prints in de binnenkant maken de Limited Edition helemaal compleet. Ook de schrijfstijl van schrijfster is in dit boek weer te herkennen. De details en woorden die zij gebruikt geven je een hele beleving tijdens het lezen. Je voelt letterlijk het verhaal aan alle kanten, met alle emoties van dien. Waar Deel 1 eindigde met een verassende cliffhanger, begint Deel 2 weer precies waar je achter was gebleven. Dit maakt dat je weer direct in de wereld van Poppy en Hawke wordt gezogen.

 

Je leert in dit deel de wereld nog beter kennen, de personages krijgen meer diepgang en de banden tussen ieder word steeds beter zichtbaar. Toch weet de schrijfster er wel een hele fijne fantasie omheen te bouwen met nog meer magische krachten, authentieke wezens en veel actie om er een fantastisch geheel van te maken.


Lees absoluut het geweldige 2 de deel uit deze serie en laat je meevoeren door heerlijke schrijfstijl en gedetailleerde woorden van de auteur. En dan zoals Poppy zou zeggen 'O goden'. Wat is de intense romantiek, strijd en spanning tussen haar en Hawke weer enorm goed voelbaar. Kunnen zij het verlangen onderdrukken of eindigt het door de harde waarheden waarin zij leven?

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.